#1 2013-09-03 08:33:08

flow00

Administrator

Punktów :   

Wieczór Tomka

Siema witam wszystkich. po krótkim przemy¶leniu sprawy stwierdzi³em ¿e ³atwiej bêdzie komunikowaæ siê na forum bo wtedy ka¿dy pomys³ bêdzie ogólnie znany dla wszystkich.
pierwsza rzecz to termin - moja propozycja to sobota 26.10 . po wiersze jest to dwa tygodnie przed ¶lubem wiêc jest wiêksza szansa na pomy¶ln± rekonwalescencje po ewentualnym urazie odniesionym przez któregokolwiek z nas a zw³aszcza przez Tomka. ustosunkujcie siê co do terminu a najlepiej to zaklepcie sobie ju¿ go w kalendarzu
nastêpna sprawa to kwestia tego co bêdziemy robili i tutaj liczê na wasz± inwencje. mam ju¿ jeden pomys³ Rafa³a Topolskiego ¿eby wynaj±æ hale i rypn±æ w ga³ê jak za m³odu bywa³o wszystkim kupiæ koszulki f.c. choiny a Tomkowi jaki¶ lepszy ca³y strój. co o tym my¶licie? potem mo¿na wyj¶æ na miasto do jakiego¶ klubu czy dyskoteki jak tam wolicie.

#2 2013-09-03 08:46:15

alek.wnuk

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Re: Wieczór Tomka

Wezwano mnie wiêc siê zg³aszam .
Co do terminu - ja jestem "za". Kontuzje siê faktycznie zdarzaj±
Co do formy imprezy - tu te¿ jestem "za", aczkolwiek je¶li planowaliby¶my jakie¶ wyj¶cie do klubu/dyskoteki, to przyda³aby siê "chwila odsapu" po bieganiu za pi³k±. Zwyk³y prysznic i zmiana ciuchów nie wszystkim pomo¿e tak od razu . Tak wiêc niewykluczona mo¿e byæ przerwa rzêdu godziny pomiêdzy graniem a tankowaniem. Co za¶ siê stroju Tomka tyczy - rozumiem, ¿e "lepszy" oznacza "¶miechowy"? Proponujê krótkie spodenki "z lat 70-tych", obcis³± koszulkê i w±sy a'la Zbigniew Boniek

#3 2013-09-03 18:50:49

LukaszZ

U¿ytkownik

Punktów :   

I ja siê zg³aszam!
Termin te¿ mi pasuje (chyba, u mnie niestety zawsze co¶ mo¿e siê zdarzyæ w ostatniej chwili, ale postaram siê ograniczyæ ryzyko do minimum). A forma to ju¿ w ogóle! Alka pomys³ genialny - do w±sów a la Boniek pasowa³yby pekaesy a la Deyna!

#4 2013-09-03 19:11:20

flow00

Administrator

Punktów :   

widzê ¿e jest nas coraz wiêcej co mnie nie ukrywam cieszy. mam nadzieje ¿e nie muszê nikomu przypominaæ ¿eby zachowa³ tajemnice przed Tomaszem £. wasze pomys³y s± zajebongo, a¿ mi siê micha cieszy na sam± my¶l o Tomku w w±sach Boñka i pkaesach deyny . patrzy³em na koszulki z nadrukiem i koszt to oko³o 30 z³ nawet zaprojektowa³em logo FC CHOINY dla zainteresowanych mogê przes³aæ na @ . czekamy na resztê a ma byæ nas do celowo 11. pozdro. przypominam o subskrypcji tego w±tku ¿eby ka¿dy by³ na bie¿±co.

#5 2013-09-04 07:12:05

£ukasz L.

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Witajcie witacjie. Niestety Tomaszu (flow00) 10 :-(. Sprawdzilem dzis zjazdy 26.10 mam wyklady. Tydzien przed i tydzien po jestem dostepny. Tak jak rozmawialismy przez telefon akcja s³uszna, któr± w 100% popieram. Co do wypoczynku po meczu moja propozycja to zrobic mecz w godzinach porannych, a nastepnie wieczornych VIP Room w jakim¶ SOGO ;-). Dla zainteresowanych http://www.sogoclub.pl/warszawa. Pozdrawiam

#6 2013-09-04 07:17:46

Dzwonek

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Na dzieñ dzisiejszy termin OK, tydzieñ pó¼niej równie¿.

#7 2013-09-04 08:35:24

radonis

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Pomys³ z meczykiem w pytê. Termin ok.

#8 2013-09-04 17:38:59

flow00

Administrator

Punktów :   

Lechu czyli nie ma opcji ¿eby¶ da³ rade przyjechaæ 26? a jak u innych z terminem 19.10 ?? z tego co wiem to chyba skpb ma wtedy rajd  wiec alkowi dzwonkowi i adamowi mo¿e nie pasowaæ ale spytaæ warto.
pozdrawiam.

#9 2013-09-04 17:43:58

alek.wnuk

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Póki co termin rajdu jeszcze nie jest ustalony, ale z du¿ym prawdopodobieñstwem bêdzie to w³a¶nie 19.X. Mo¿naby jeszcze rozwa¿yæ opcjê 2.XI, ale wtedy ostro¿nie na meczu

#10 2013-09-04 18:07:39

flow00

Administrator

Punktów :   

wtedy nie bêdzie Adama wiêc dojpa

#11 2013-09-04 20:25:43

adam.wnuk

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Tylko mozliwe ze mnie nie bedzie, tak samo mozliwe jest ze bede ;-)

W kazdym razie ja jestem za 26-tym.

#12 2013-09-04 21:54:09

misiek

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Siema ziomki, jestem absotutnie za ga³± i absotutnie przeciwny pój¶ciu do klubu gogo. Jestem tez umiarkowanie przeciwny dyskotece. To powinien byæ jaki¶ porz±dny stolik w jakim¶ podrzêdnym barze:) Co do terminu, pasuje mi ka¿dy:) Pozdro!

#13 2013-09-05 02:00:28

flow00

Administrator

Punktów :   

Spoko misiek  mogê ciê zapewniæ ¿e jedyn± gola baba jaka bêdzie j± imprezie  to tort w kszta³cie go³ej baby ¿eby by³o Tomka na czym przeszkoliæ  przed noc± poslubna :-)

#14 2013-09-05 09:13:09

LukaszZ

U¿ytkownik

Punktów :   

Je¶li o mnie chodzi - tak czy siak bêdê musia³ braæ wolne, czy to bêdzie 26.10 czy 19.10. Postaram siê dostosowaæ. Klub gogo te¿ mi siê nie widzi, ale dyskoteka jak najbardziej. To¿ Tomek to pierwszy baletmistrz RP, niech poka¿e klasê!

#15 2013-09-08 21:53:25

flow00

Administrator

Punktów :   

witam wszystkich. pomimo ¿e nie ma jeszcze z nami wszystkich osób zaproszonych -  z ka¿dym nieobecnym kontaktowa³em siê telefonicznie i ch³opaki deklarowali ¿e siê zaraz zarejestruj± , dlatego pomimo ich nieobecno¶ci  chcia³bym rozpocz±æ planowanie naszej imprezy w sposób bardziej skonkretyzowany( nieobecni g³osu nie maj± i bêd± musieli zaakceptowaæ nasze ustalenia.
sprawa pierwsza i chyba najwa¿niejsza to niestety kasa. podstawowe pytanie brzmi ile ka¿dy z nas chce wydaæ i jaki wieczór chcia³by w zamian spêdziæ. mówiê o tym poniewa¿ wczoraj by³em na wieczorze kawalerskim tak beznadziejnym ¿e a¿ szkoda gadaæ i jednocze¶nie najdro¿szym na jakim by³em. w skrócie siedzieli¶my w knajpie m³ody siê najeba³ nas wysz³o po 130 z³ .... chujnia z grzybni±.
dlatego niech ka¿dy okre¶li ile chce wydaæ i wali prosto z mostu bez skrêpowania.
jak narazie z tego co ustalili¶my chcemy graæ w ga³ê i mam do tego zorganizowaæ koszulki pi³karskie ¿eby pó¼niej w nich i¶æ na miasto. to bêdzie mniej wiêcej kosztowa³o oko³o 40 z³ od ³ebka.
powiem szczerze ¿e po wczorajszych prze¿yciach nie bardzo mam ochotê na zwyk³e wyj¶cie do baru skucie do nieprzytomno¶ci Tomasza i zawleczeniu go do domu. my¶lê np o gokartach albo paintballu albo nie wiem jeszcze o czym, porostu chcia³bym ¿eby nie by³o to wyj¶cie do dyskoteki tylko wieczór który bêdziemy wspominaæ po latach z u¶miechem i nostalgi±. 
czekam na wasze opinie.

po krótkim przemy¶leniu sprawy mam jeszcze jeden pomys³ mo¿e zamiast hali zagramy meczyk na nowiutkim boisku na choinach, a jak by pogoda by³a niebagatelnie chujowa to wtedy ja wynajmê jak±¶ halê na szybko na mój koszt?

poni¿ej macie linki do atrakcji jakie znalaz³em na szybko :
http://www.groupon.pl/oferty/lublin/ASG … n/24945254
http://www.paintballninja.pl/pl,0,s239, … ennik.html

Stopka forum

RSS